40 نكته طلايى براى كار با رايانه
 
خدمات كليك
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید نظر يادتون نره
آخرین مطالب
نويسندگان
پنج شنبه 22 ارديبهشت 1390برچسب:, :: 1:4 ::  نويسنده : مسعود

 

40 نكته طلايى براى كار با رايانه
اغلب مشتريان در همان هفته اول كه كامپيوتر را به منزل برده اند مجبور مى شوند براى تعمير و يا رفع عيب آن مجددا به فروشنده مراجعه كنند. اگر شما هم جز اين دسته هستيد و حتى اگر كمى خود را حرفه اى مى دانيد توصيه مى كنيم نكات زير را رعايت كنيد تا احتمال خرابى كامپيوترتان به حداقل برسد.
۱)حتى الامكان سعى كنيد از دكمه رى استارت(restart)  و پاور(power)  روى كيس كامپيوتر براى خاموش كردن و يا راه اندازى مجدد سيستم استفاده نكنيد. ضمن آنكه يادتان نرود پس از خاموش كردن كيس مانيتور را هم خاموش كنيد.
۲)در هيچ حالتى در حالى كه كامپيوتر روشن است برق آن را قطع نكنيد چراكه ممكن است موجب آسيب قطعات سيستم و يا بالا نيامدن ويندوز گردد.
۳)همواره از نصب بودن برنامه ضدويروس مطمئن باشيد و سعى كنيد حداقل هر هفته ويروس كش خود را به روز كنيد. در هنگام استفاده از اينترنت حتما به هشدارهاى برنامه ضدويروس توجه كنيد.
۴)از قرار دادن بلندگوهاى كامپيوتر در كنار مانيتور(به جز ال سى دى ها) خوددارى كنيد چراكه خاصيت مغناطيسى بلندگوها ممكن است به مانيتور آسيب برساند.
۵)از پاك كردن فايلهايى كه نمى دانيد براى چه برنامه اى هستند و يا چه كاربردى دارند خوددارى كنيد. توجه كنيد كه درايوهاى C و D در اغلب كامپيوترها حاوى برنامه هاى اصلى سيستم مى باشند و پاك كردن پوشه يا فايل هاى ناشناس از آنها بدون دليل ممكن است موجب خرابى ويندوز گردد.
۶)برنامه هايى راكه كاربردشان را نمى دانيد نصب نكنيد چرا كه نصب بى مورد برنامه ها موجب كند شدن سيستم و در مواردى موجب خرابى ويندوز مى گردد.
۷)در صورتيكه نرم افزار ضد ويروس از نصب برنامه اى جلوگيرى كرد سعى نكنيد با بستن ضد ويروس برنامه را نصب كنيد چون ممكن است برنامه مورد نظر ويروسى باشد.
۸)هرگز درايوى را به طور كامل پر نكنيد. در بسيارى از مواقع اگر درايوى (خصوصا درايوC) پر شود موجب از كار افتادن ويندوز و حتى خرابى هارد مى گردد. اگر با پيغام Low Space مواجه شديد احتمالا يكى از درايوهايتان پر شده پس هرچه سريعتر بخشى از اطلاعات غيرمهم آن را حذف و يا به درايو ديگرى منتقل كنيد.
۹)در صورتيكه برق منزل شما ضعيف است و يا نوسان دارد حتما از يك محافظ كامپيوتر مناسب استفاده كنيد. نوسانات برقى بيشترين ضربه را به سيستمهاى كامپيوترى وارد مى سازد.
۱۰)سعى كنيد محيط اتاقى كه كامپيوتر در آن قرار دارد زياد گرم نباشد.
۱۱)هر چند وقت يكبار بازى ها و يا برنامه هايى كه ديگر با آنها كار نمى كنيد را حذف كنيد.
۱۲)براى حذف يك برنامه و يا بازى حتما از طريق مسير Control Panel و سپس Add/Remove Program اقدام كنيد و برنامه را از ليست انتخاب كرده و دكمه Add/Remove را بزنيد و روند حذف را ادامه دهيد تا برنامه حذف گردد. هرگز فايل هاى برنامه را به طور دستى پاك نكنيد.
۱۳)سعى كنيد به خواندن پيامهاى ويندوز عادت كنيد و ترجمه آنها را ياد بگيريد. دانستن زبان انگليسى در آموزش و كار آسانتر با كامپيوتر بسيار موثر است.
۱۴)حتى الامكان سى دى هاى خش دار را در داخل دستگاه قرار ندهيد چون موجب ضعيف شدن اپتيك سى دى رام(CD Rom) و يا رايتر(Writer) شما خواهد شد.
۱۵)اگر چاپگر شما جوهر افشان است سعى كنيد هر هفته چند برگ با آن چاپ كنيد تا هد و جوهر آن خشك نشود.
۱۶)در صورتى كه مى خواهيد از اينترنت استفاده كنيد بهتر است تلفن هاى منزل را از پريز كشيده تا پارازيت گوشى ها روى سرعت اينترنت شما تاثير منفى نگذارند.
۱۷)ولوم بلندگوهايتان را در بالاترين حد قرار ندهيد چون ممكن است موجب سوختن و يا نيم سوز شدن بلندگوها گردد.
۱۸)هرگز سيستم را بى مورد باز نكنيد و يا قطعات حساسى مانند هارد و يا سى پى يو و رم را از سيستم جدا نكنيد چون علاوه بر ابطال گارانتى سيستم ممكن است قطعه مورد نظر آسيب ببيند.
۱۹)كپى كردن فايل هاى حجيمى مانند فيلم ها و فايلهاى صوتى موجب كند شدن هارد و همچنين خرابى تدريجى هارد خواهد شد. بنابراين سعى كنيد فايلهاى صوتى و تصويرى حجيم را در سى دى و يا دى وى دى ها ذخيره كنيد. به داشتن گلچينى از فيلمها عادت نكنيد.
۲۰)سيستم شما هرچقدر هم سريع باشد نبايد انتظار داشته باشيد كه كارهايى مثل ميكس فيلم را به سرعت انجام دهد چراكه برنامه هاى ميكس فيلم در صورتى با سرعت اجرا مى شوند كه علاوه بر سرعت بالاى سيستم و زياد بودن مقدار رم سيستم مجهز به كارتهاى مخصوص ميكس باشد.
۲۱)بالا آمدن سريع يا كند سيستم نمى تواند دليل سرعت بالاى سيستم و يا كندى آن باشد چرا كه نصب نرم افزارهاى زياد بر روى سيستم و وجود نرم افزارهايى كه در هنگام بالا آمدن سيستم فعال مى شوند ( مانند ويروس كش و. . . ) موجب كند شدن سيستم خواهد شد مثلا يك سيستم با سرعت ۱۲۰۰ مگاهرتز هم اگر فقط ويندوز بر روى آن نصب شده باشد در عرض يك دقيقه و سى ثانيه بالا مى آيد حال آنكه يك سيستم ۳۵۰۰ مگاهرتزى ممكن است به علت وجود نرم افزارهاى زياد و پر بودن هارد بيش از ۲ دقيقه براى بالا آمدن وقت شما را بگيرد!
۲۲)در صورتى كه سرعت اينترنت شما كند است سعى كنيد شماره هاى ديگر روى كارت اينترنت را نيز امتحان كنيد. اگر در روزهاى بارانى سرعت اينترنت به شدت كاهش مى يابد حتما سيم هاى مورد استفاده براى خط تلفن را بررسى كنيد كه پوسيده و يا مستهلك نشده باشند.
23) توجه كنيد كه تقريبا تمامى مانيتورها (حتى مانيتورهاى مجهز به سيستم مجيك گرين) موادى سمى و اشعه هايى كه براى اعصاب انسان مضر است توليد مى كنند ضمن آنكه نگاه كردن مداوم به مانيتور براى چشم مضر است بنابراين سعى كنيد هر چند دقيقه يكبار چشم خود را بر اشيا دور متمركز كنيد و از كار مداوم با كامپيوتر پرهيز نماييد. ضمنا سعى كنيد در اتاق كامپيوتر خود از گل و گياه طبيعى استفاده كنيد.
24) با آنكه شخصا با بازى بيش از حد با كامپيوتر مخالفم ولى در صورتى كه از كامپيوتر خود بيشتر براى بازى استفاده مى كنيد( كه اغلب همينطور است) بايد توجه داشته باشيد كه اغلب بازى هاى جديد نياز به كارت گرافيكى قوى ترى دارند لذا نبايد انتظار داشت كه كارت گرافيكى اى كه بيش از يكسال از عمر آن گذشته بازى هاى روز را اجرا كند پس بايد به فكر ارتقاى كارت گرافيك خود باشيد.
۲۵)ضرب المثل «دير رسيدن بهتر از هرگز نرسيدن» را حتما شنيده ايد پس سعى نكنيد براى افزايش سرعت سيستم خود ويروس كش را حذف و يا غيرفعال كنيد چراكه ممكن است ويندوز در نبود ويروس كش مورد حمله ويروس ها قرار گرفته و بالا نيايد و يا اطلاعات مهمى را ازدست بدهيد! بايستى با كند شدن حدود ۱۰ تا ۲۰ درصدى سيستم خود با وجود ويروس كش كنار بياييد!
۲۶)اگر موبايل خود را به كامپيوتر وصل مى كنيد حتما به روز بودن ويروس كش خود توجه كنيد چراكه بسيارى از ويروس هاى موبايل جديد هستند و ضد ويروس هاى قديمى قادر به شناسايى آنها نيستند.
۲۷)همواره از اطلاعات مهم خود پشتيبان تهيه كنيد (آنها را روى سى دى يا دى وى دى رايت كنيد). توجه كنيد كه هاردها در بسيارى از مواقع پس از ۴ تا ۷ سال معيوب مى شوند و هر لحظه ممكن است تمام اطلاعات شما به كلى پاك شوند!
۲۸)سعى كنيد فقط در هنگام لزوم درايوى را فرمت كنيد چرا كه هارد سيستم در اثر فرمت هاى متوالى ممكن است آسيب ببيند. همچنين بايد بدانيد كه استفاده بيش از حد از نرم افزارهاى بازيابى اطلاعات نيزموجب كند شدن و درنهايت خرابى هارد مى شود.
۲۹)هرچند وقت يكبار (مثلا هر ماه و حتى هر هفته) كل سيستم خود را با ويروس كش اسكن كنيد و همچنين هارد خود را پراكنده زاديى نماييد.
۳۰)عادت كنيد كه از اسامى فارسى براى پوشه ها و فايل ها استفاده نكنيد چرا كه بسيارى از نرم افزارها با فايل هاى با نام فارسى مشكل دارند. مثلا بعضى از نسخه هاى يوليد و نرو و جت آديو پوشه هاى فارسى را نمى شناسند. ضمن آنكه در صورت پاك شدن ناگهانى احتمال بازيابى فايل هاى با نام فارسى كمتر است.
۳۱)اگر رايتر شما روى يك نوع سى دى خام رايت نمى كند و يا خراب رايت مى كند نوع سى دى خام را عوض كنيد همچنين سرعت رايت سى دى را بيش از ۱۶* قرار ندهيد. همچنين از ورود گرد و غبار به داخل رايتر جلوگيرى كنيد.
۳۲)در صورتيكه در هنگام كار برق قطع شود و پس از آن ديگر سيستم روشن نشود روشهاى زير را امتحان كنيد:
* پريز برق را كشيده و برعكس بزنيد و سيستم را روشن كنيد.
* فيش برق را كشيده و سپس با دقت باترى باياس را برداشته و يكبار دكمه پاور كيس را فشار دهيد. سپس باترى و فيش برق را مجددا وصل كرده و سيستم را روشن كنيد.
* فيش تغذيه هارد و فلاپى درايو و ديگر درايوها را قطع كرده و سيستم را روشن كنيد اگر سيستم روشن شد آن را خاموش كرده و فيش هاى تغذيه را مجددا وصل كنيد.
۳۳)توجه كنيد كه همواره تاريخ و ساعت سيستم شما به درستى تنظيم شده باشد (تاريخ ميلادى) يكسرى از نرم افزارها (از جمله ضدويروس كسپ رسكى) در صورت تنظيم نبودن تاريخ از كار مى افتند.
۳۴)براى ديدن سايتها مى توانيد IE و Mozill FireFox و ديگر مرورگرها استفاده كنيد. البته موزيلا فايرفاكس بسيار سريعتر و ساده تر از اينترنت اكسپلورر است. اما بايد به اين نكته توجه كنيد كه بعضى از سايتها فقط تحت استاندارد IE طراحى شده اند و ممكن است ديدن آنها و كار با اين سايتها با فاير فاكس مشكلاتى ايجاد كند ( مثلا سايت پرشين بلاگ براى ورود كاربران به بخش مديريت وبلاگ در فايرفاكس با مشكلاتى همراه است همچنين سايت آفتاب نيز در مواردى همين گونه است.
۳۵)بسيارى از سايت هايى كه كرك و قفل شكن نرم افزارها را در اختيار شما قرار مى دهند سعى مى كنند از طريق آن سيستم شما را به ويروس (اغلب تروجان) آلوده كنند. پس سعى نكنيد هرطور كه هست با وجود ممانعت برنامه ضدويروس آنها را دانلود كنيد.
۳۶)فلاپى ديسكها اغلب در اثر گرد و غبار رطوبت و حرارت خراب مى شوند. سعى كنيد هيچوقت در مواردى كه با اطلاعات مهم و ضرورى سروكار داريد به فلاپى ديسك ها اعتماد نكنيد.
۳۷)فايلهاى اضافى ويندوز را با استفاده از نرم افزارهاى مخصوصى مانند Washer Windowو Wash And Go حذف كنيد تا با پيغام «كمبود فضا» و همچنين كندى سيستم مواجه نشويد.
۳۸)همراه داشتن يك حافظه جانبى (مانند فلش كارتها يا كول ديسكها) به يك نياز تبديل شده است. يك فلش درايو مناسب تهيه كنيد و از آن براى انتقال فايلهايتان به كامپيوترهاى ديگر استفاده كنيد.
۳۹)بعضى از سايت ها براى دادن فايل يا دانلود برنامه از شما مى خواهند كه برنامه اى! را بر روى سيستم خود نصب كنيد. در اينگونه موارد مراقب باشيد چراكه بسيارى از اين نرم افزارها مانند تروجانها و ويروسها عمل مى كنند!
۴۰)براى آنكه از يكسرى حملات از راه دور اينترنتى (خصوصا هنگام چت) در امان باشيد مى توانيد خاصيت Remote Assistanceرا غير فعال كنيد( به Control Panel رفته و وارد Systemشويد. سپس از سربرگ Remoteبا كليك گزينه Allow Remote Assistance invitationsto be sent from this Computerرا از حالت انتخاب خارج كنيد

javahermarket

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 3
تعداد نظرات : 11
تعداد آنلاین : 1

تسبیح بسیار زیبا از سنگ شفا بخش کوارتز صورتی
0 0

<-PollName->

<-PollItems->

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها